W hali Gwardii koszykarze pracowali nad skutecznością od godziny 10.45 do 12.00.
Potem koszykarze zjedli lunch w restauracji Viva Italia. Większość zawodników posiliła się zupą warzywną, a na drugie danie był makaron z warzywami i mięsem.
Wyjątkiem był George Reese, który jest wegetarianinem. Na drugie danie amerykański skrzydłowy zjadł makaron ze szpinakiem.
Po posiłku koszykarze udali się na odpoczynek przed czekającą ich podróżą do Słupska. Zbiórka zawodników o godzinie 15 pod halą Zarządu Obiektów Sportowych Gwardia.
Do Słupska z zespołem wybierają się żony trenera Jeffa Nordgaarda - Alexis oraz George'a Reese - Acrila.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?