Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Czerwcowe wydanie miesięcznika "W kuchni" w Głosie już w następną sobotę

Joanna Boroń
Grillowanie to niemalże nas sport narodowy. Weekendy mają zapach kiełbasek, karkówki i kaszanki z rusztu. W nowym numerze W KUCHNI chcemy Was namówić byście weszli na wyższy stopień zaawansowania.
Grillowanie to niemalże nas sport narodowy. Weekendy mają zapach kiełbasek, karkówki i kaszanki z rusztu. W nowym numerze W KUCHNI chcemy Was namówić byście weszli na wyższy stopień zaawansowania. archiwum
Grillowanie to niemalże nas sport narodowy. Weekendy mają zapach kiełbasek, karkówki i kaszanki z rusztu. W nowym numerze W KUCHNI chcemy Was namówić byście weszli na wyższy stopień zaawansowania.

BBQ, czyli barbecue, kojarzyło mi się z sosem i żeberkami serwowanymi w pewnej londyńskiej restauracji. Przyznaję, że nie miałam pojęcia o tej technice. Rozmowa z Grzegorzem Kazubskim, mistrzem BBQ (gorąco polecam jej lekturę) otworzyła mi oczy. Jako osoba, która uwielbia grilla i smak wędzonki powinnam już dawno pokochać barbecue, które jest połączeniem tych dwóch technik. Wzięłam sobie do serca rady mistrza, przestudiowałam jego receptury i rozpoczęłam eksperymenty. Mam nadzieję, że lektura miesięcznika zainspiruje także i Was do szukania nowych smaków.

Pamiętajcie: czerwcowe wydanie miesięcznika W KUCHNI znajdziecie w Głosie w następną sobotę.

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!