Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Debata Głosu: Jesteśmy tym co jemy

Joanna Boroń
Joanna Boroń
Wideo
od 16 lat
Jedzenie to dużo więcej niż tylko smak i źródło energii dla naszego organizmu. To też lekarstwo albo trucizna. Jego wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie trudno przecenić – o tym właśnie rozmawialiśmy z naszymi gośćmi podczas debaty Głosu Koszalińskiego i GK24.pl.

W naszym studiu gościliśmy Kamilę Łabiak, współwłaścicielkę Kliniki Medycyny Estetycznej i Dermatologii dermaArt oraz Martę Pawelec, właścicielkę Centrum Dietoterapii i Edukacji Żywieniowej. Tomasz Piszczek i Krzysztof Ostrowicki reprezentowali Juchowo Farm, czyli niezwykłe gospodarstwo ekologiczne z misją.

Jaki wpływ ma jedzenie na nasze zdrowie i na nasz wygląd? Co nam szkodzi najbardziej? Czy wystarczy kupować żywność bio, eko i organic, by móc powiedzieć: odżywiam się zdrowo? Jak nie dać się oszukać podczas takich żywnościowych zakupów? Co to znaczy zdrowy stosunek do jedzenia i jak go w sobie „zbudować”? Ja naprawić szkody, które wyrządziliśmy sobie złym odżywianiem? O tym dyskutowaliśmy z naszymi gośćmi. Poprosiliśmy ich też o cenne rady jak żyć zdrowiej.

Zapraszamy do śledzenia debaty!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera