To targi adresowane głównie do hotelarzy i gastronomów, ale też wydarzenie, które ściąga wielbicieli zdrowej kuchni, najnowocześniejszych trendów w wystroju wnętrz itd. To impreza otwarta.
O godz. 10, podczas otwarcia targów, zaskakująco dużą wiedzą na temat przyrządzania steków popisał się prezydent Kołobrzegu, Janusz Gromek. Grillował wołowinę pod okiem Zbigniewa Stempnia, którego będzie można podziwiać w akcji także dziś.
Gdy na głównej scenie trwają kolejne pokazy kulinarne, przy targowych stoiskach trwa wielkie oglądanie, próbowanie i w końcu zawieranie transakcji. A po sąsiedzku szkolą się zainteresowani np. marketingiem w gastronomii, zarządzaniem wizerunkiem firmy, optymalizacja kosztów energii itd.
Wśród wystawców są firmy, które do pełnego hoteli i pensjonatów Kołobrzegu przyjeżdżają od kilkunastu lat, jak producent tekstyliów (przede wszystkim ręczników i pościeli), firma Greno: - Takie targi to nie tylko okazja do znalezienia nowych klientów, ale i do poznania osób, z którymi handlujemy od dawna, ale nie mieliśmy przyjemności poznać się osobiście - powiedział a nam Anna Błotny.
Popularne na gk24:
- Wypadek na drodze numer 20. Wezwano pogotowie lotnicze [zdjęcia]
- Apel samorządów w sprawie drogi S6 [wideo]
- Policja w Kołobrzegu: Hodował konopie, ma zarzuty
- Małgorzata Hołub halową mistrzynią Europy w sztafecie
- Elektryczne autobusy w Szczecinku. Znamy szczegóły [wideo]
- Varius Manx & Kasia Stankiewicz w Koszalinie!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?