Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak listopad to... gęsina. Tradycyjne dania w nowej odsłonie [WIDEO]

Joanna Boroń
Radek Koleśnik
Gęsina to bohaterka sezonowego menu restauracji Pałacyku w Rymaniu.

Specjalnie hodowane na potrzeby restauracji gęsi skosztować będzie można w kilku daniach — w tym też pod postacią czerniny.

Jeśli lubicie gęsinę i kulinarne eksperymenty to koniecznie wybierzcie się do Rymania.

od 7 lat
Wideo

Uwaga na Instagram - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera