Składniki:
Schab,
sól pieprz,
nadzienie - świeża papryka,
pieczarki,
ogórek kiszony,
cebula,
kiełbasa,
ketchup,
ostra papryka,
woda,
mąka,
jajko,
sól,
pieprz do ciasta.
Wykonanie:
Kotlety rozbić, posolić, oprószyć pieprzem.
Wszystkie składniki nadzienia drobno pokroić i udusić na patelni. Na koniec dodać ketchup. Doprawić. Na kotlety nakładamy farsz. Składamy na pół. Obtaczamy z gęstym cieście. Smażymy na głębszym oleju na złoto.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?