Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kuskus - dodatek egzotyczny na grilla

Redakcja
Kuskus również może być ciekawym dodatkiem do potraw z grilla. Taka kaszka to idealny dodatek do mięs z grilla, szczególnie czerwonych. Przepis Marty Przybylskiej z Koszalina.

Składniki:

szklanka kaszki kuskus
kostka rosołowa Knorr z oliwą z oliwek
pęczek ulubiony ziół (może być pietruszka, kolendra, bazylia, albo mieszanka tych wszystkich ziół)
pieprz
10 dkg duszonych ma maśle pieczarek

Sposób przygotowania:

Kuskus zalać wrzątkiem z kostką rosołową centymetr ponad poziom kaszki.
Gdy kaszka wchłonie wodę dodać pieczarki, zioła, doprawić pieprzem do
smaku.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!