Przebojem na karliński rynek gastronomiczny wkroczył Michał Tomczyk - otworzył Kebab u Michasa. Dlaczego "przebojem"? Oddajmy głos samym klientom: "Lepszy niż w Kołobrzegu, pycha! Mniam!" - to opinia Aleksandry, a obok napisała Marta: "W Szczecinie nie jadłam lepszego!". Anna dodaje: "Megapyszny!", Patryk: "Najsmaczniejszy kebab, najlepsza obsługa, najszybsza dostawa!", Marcin: "Mistrzowskie jedzenie". To tylko garść opinii, które można znaleźć na facebookowym profilu lokalu. Jedzenie bardzo smakuje, podane jest szybko, a do tego jest bardzo smaczne.
Głosuj na najpopularniejsze lokale gastronomiczne w regionie
- Ogromnie nas te opinie cieszą - mówi z uśmiechem Michał Tomczyk. Tajemnica sukcesu? - Jesteśmy wierni zasadzie, że wszystko ma być najwyższej jakości i zawsze świeże. Warzywa są codziennie szatkowane, mięso mamy od sprawdzonego producenta. Klienci to doceniają. A to na nich najbardziej nam zależy.
U Michasa można zamówić kebab z cielęciną lub wołowiną, a w czwartki z drobiem. Do wyboru są kebaby w bułce, rożki (mięso z frytkami), rollo, na talerzu i boxy. Dla głodomorów kebab w wersji max, dla wegetarian - warzywne rollo, które - co ciekawe, ma wielu amatorów. Podobnie jak propozycje konkurencyjne dla kurczakowych przekąsek ze znanej sieci fast foodowej - nugetsy, stripsy i skrzydełka.
Ceny? Przystępne. Mały rollo kosztuje 8 zł, a tej najbardziej klasyczny kebab - w chrupiącej bułce - 11 złotych. Porcja frytek - 4 złote. Za dodatkową, stugramową porcję mięsa trzeba zapłacić 5 złotych.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?