Dania - domowe obiady, ale także wykwintne potrawy - mają tu w cenach dostępnych na każdą kieszeń.
- Dwudaniowy obiad za 10 - 12 złotych to na pewno gratka dla naszych klientów - zaprasza Angelika Grzymała, właścicielka nowego lokalu.
Choć bar jest nowy, właścicielka, wraz z mężem, ma już ponad 20-letnie doświadczenie w gastronomii. W Mielnie prowadzą cenioną smażalnię i pizzerię "Kolorowa".
Lokal oferuje catering, właściciele organizują też kameralne imprezy. A ponieważ z baru "Pysznego" jest tylko kilka kroków do koszalińskiej Katedry, w nowym lokalu już przygotowywane są chrzciny i planowane komunie.
Czytaj e-wydanie »Lokalny portal przedsiębiorcówDołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?