WYSTRÓJ: wnętrze baru jest skromne jednak dzięki temu dość przestronne. Przygotowano tu 30 miejsc - po cztery przy każdym stoliku. Latem dodatkowo przed samym lokalem ustawione są ławy przy których może usiąść aż 50 osób. Wszystkie stoliki są czyste, przykryte obrusem, na którym znajdziemy ulotki informacyjne
i przyprawy. Miejsce, w którym wydawane są potrawy umieszczone jest nieco wyżej od części jadalnej.
TOALETA: dla gości baru jest jedna toaleta - wspólna dla pań i panów. Czysta i pachnąca.
OBSŁUGA: mimo, że jest to bar, wszystkie potrawy przynoszone są klientom do stolika. Po posiłku można także zostawić puste naczynia na stoliku.
MENU: zamawiać możemy zarówno zupy, dania główne, przystawki, surówki i napoje, a od początku sezonu w barze ma być dostępne również piwo. Właściciele nie prowadzą specjalnych dań dnia dla swoich klientów jednak przyznają, że największym powodzeniem cieszy się placek po węgiersku.
CENY: ceny dań głównych zaczynają się od 13 złotych. Za taką cenę otrzymamy mielone z ziemniakami i surówką. Tanie są również zupy, których ceny zaczynają się od 4 złotych. Droższe są natomiast ryby w zestawach - za filet z dorsza, ziemniaki i zestaw surówek trzeba zapłacić 17 złotych. Za sześć sztuk pierogów w zestawie z surówką trzeba zapłacić 8-10 złotych.
OPINIA: bardzo ciekawa lokalizacja nad wodą i atrakcyjne ceny to niewątpliwe zalety lokalu. Dla niektórych minusem może być nieciekawy wystrój, jednak osobie, która chce zjeść tanio i szybko nie powinno to przeszkadzać. Zaskakuje duża liczba miejsc i obsługa kelnerska, która jest dodatkowym atutem.
OCENA: W skali od 1 do 6 wystawiamy 4.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?