MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Environmental Working Group co roku publikuje także listę...
fot. pixabay

Parszywa dwunastka czyli tych warzyw i owoców lepiej nie jedz. Mają najwięcej pestycydów. Lista

Environmental Working Group co roku publikuje także listę warzyw i owoców, które gromadzą toksyny obecne w środowisku, w którym rosną, w śladowych ilościach.
Na czele listy znajduje się awokado, kukurydza, ananas, kapusta, groszek cukrowy, cebula, szparagi, mango, papaja czy kiwi. Można je włączać do codziennej diety bez większego ryzyka, nawet jeżeli nie pochodzą z certyfikowanych upraw.

Zobacz również

Marcina Patyka nikt nie pokona w siłowaniu na rękę. Został wicemistrzem Europy!

Marcina Patyka nikt nie pokona w siłowaniu na rękę. Został wicemistrzem Europy!

Bierzmowanie w Lipnie i wprowadzenie do kościoła relikwii bł. Rodziny Ulmów

Bierzmowanie w Lipnie i wprowadzenie do kościoła relikwii bł. Rodziny Ulmów

Polecamy

7 najgorszych potraw Polski. Turyści bezlitośnie ocenili krajowe specjały

7 najgorszych potraw Polski. Turyści bezlitośnie ocenili krajowe specjały

Srebro i brąz mistrzostw Europy dla zawodniczki ze Szczecinka! [ZDJĘCIA]

Srebro i brąz mistrzostw Europy dla zawodniczki ze Szczecinka! [ZDJĘCIA]

W Belgradzie startują mistrzostwa Europy w pływaniu i skokach do wody

W Belgradzie startują mistrzostwa Europy w pływaniu i skokach do wody