Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pełna oferta turystyczna w hali Milenium

Archiwum
Targi Gastro-Hotel 2010.
Targi Gastro-Hotel 2010. Archiwum
Jutro w kołobrzeskiej hali Milenium, rozpoczynają się targi branży gastronomicznej Gastro-Hotel. Wstęp na imprezę jest bezpłatny.

Impreza jest skierowana do wszystkich pracowników obiektów gastronomicznych, hotelarskich zarówno pionu zarządzającego, jak i pracowników poszczególnych szczebli. Zaprezentowana zostanie pełna oferta wyposażenia od mebli i wystroju wnętrz, poprzez pościel, obrusy, zastawy, po urządzenia gastronomiczne dla małych i średnich obiektów oraz usługi, np. pralnicze.

Program targów Gastro Hotel (29.02-2.03)
środa, 29 lutego
g godz. 10 - uroczyste rozpoczęcie targów
g godz. 10 - 17 - Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu;
g godz. 10.10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Kuchnie Świata;
g godz. 10.30 - 11.30 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);
g godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką - profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
g godz. 12.15 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;
g godz. 12.30 - 13 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne);
g godz. 13.30 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HACCP z wydawaniem certyfikatów;
g godz. 13.30, 14.30 i 15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;
g godz. 16.45 - ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel;
czwartek, 1 marca
g godz. 10 - 17- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;
g godz. 10.30 - Zaczynam na swoim - jakie czynniki decydują o prowadzeniu własnej działalności - szkolenie;
g godz. 11 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;
g godz. 12.30 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
g godz. 13.30 , 14.30 ,15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;
g godz. 13 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HAC
piątek, 2 marca
g godz. 10- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;
g godz. 10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
g godz. 10 - 11.30 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii - współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne);
g godz. 10.30 - 13.30 - Wino w gastronomii - kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko--Gastronomicznych (płatne);
g godz. 11 - konkurs - Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
g godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
g godz. 12.45 - 14 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);
g godz. 14 - ogłoszenie wyników konkursu Regionalne Sekrety Smaku w kat. Szkoły.
(ima)

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!