Składniki:
10 sporych pieczarek
duża cebula
kilka plastrów boczku parzonego wędzonego, albo innej wędzonki
natka pietruszki
jajko
oliwa do smażenia
sól, pieprz do smaku
nieco żółtego sera
Sposób przygotowania:
Wycinamy nóżki pieczarek. Nóżki, cebule i boczek drobno siekamy i smażymy na oliwie. Doprawiamy nie szczędząc pieprzu. Dodajemy natkę.
Gdy masa nieco przestygnie dodajemy jajko. Nadziewamy pieczarki, na wierz kładziemy trochę żółtego sera, pieczemy na grillu na aluminiowej tacce.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?