Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pod naszym patronatem: Gastro-Hotel czas zacząć

Iwona Marciniak
Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu.
Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu. archiwum
Już w najbliższą środę, w Kołobrzegu początek 3- dniowych targów Gastro-Hotel. Hala Milenium kolejny raz zamieni się w miejsce prezentacji najnowszego sprzętu i akcesoriów dla gastronomii, wyposażenia wnętrz hoteli pensjonatów.

Hala Milenium będzie miejscem spotkań, wymiany doświadczeń i nawiązywania kontaktów przez przedstawicieli i menadżerów hoteli, moteli, restauracji, SPA, pensjonatów, barów, pizzerii itd. Oczywiście tradycyjnie nie zabraknie szkoleń i pokazów w wykonaniu mistrzów swojego fachu. O kolejnych odwiedzinach w Kołobrzegu rozmawiamy z Małgorzatą Kryszak, z Biura Targów Gastro -Hotel.

Warto wracać z Gastro -Hotel do Kołobrzegu?
- Zdecydowanie tak. Ogromne zainteresowanie gości odwiedzających nasze targi w poprzednich latach, zainteresowanie nowościami, wystawą, szkoleniami - świadczą o tym, że nasza impreza wpisała się w kalendarz wydarzeń i jest oczekiwana przez klientów. Dobrze się u nas czują. W jednym miejscu i czasie, blisko domu, mogą znaleźć się w gronie profesjonalistów. Zachęcamy gastronomów i hotelarzy popodnoszenia jakości usług. Konkurencja w tej branży jest duża, warto zastanowić się i poszukać pomysłów, jak ją wyprzedzić

Ilu wystawców spodziewacie się Państwo na targach?
- Będzie ich 50- 60. Z ofertą od mebli hotelowych, przez sejfy i zamki, chemię, sprzęt gastronomiczny, produkty spożywcze, po specjalne … kabiny dla palaczy.

Nowością programu targów są spotkania brokerskie. Na czym będą polegać?
- Będą się odbywać w VIP ROOM-ie. To zaplanowane i umówione wcześniej rozmowy biznesowe "twarzą w twarz" na neutralnym gruncie. Dwustronne rozmowy biznesowe uważane są z jedną z najlepszych form nawiązywania trwałych kontaktów.

Przyzwyczaili nas Państwo do interesujących warsztatów i spotkań np. z mistrzami kuchni. Czy tym razem będzie podobnie?
- Tak jest. Wśród nowych propozycji jest np. szkolenie z Sebastianem Kwiatkowskim, który wyjaśni jak zbudować skuteczną internetową reklamę, na czym polega pozycjonowanie, zakupy grupowe itd. A wśród mistrzów kuchni pojawi się np. Wojciech Harapkiewicz, który miał zaszczyt gotować np. dla Dalajlamy, Lecha Wałęsy, czy Bronisława Komorowskiego. przez blisko 8 lat był szefem kuchni w Hotelu Królewskim w Gdańsku. Podczas targów zaprosi naszych gości do gotowania. I to dosłownie.

Dziękuję za rozmowę

Czytaj e-wydanie »
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera