Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepisy: Sola w wersji light

fot. Archiwum
fot. Archiwum
Będąc na diecie warto spróbować chudej ryby. Idealna jest sola.

Składniki:
filety bez skóry i ości z soli
sól morska
piały pieprz
cytryna
folia aluminiowa
odrobina oliwy z oliwek do wysmarowania foli

Sposób przygotowania:
Rybę myjemy osuszamy, doprawiamy solą (oszczędnie) i pieprzem.

Zawijamy w nasmarowaną odrobiną oliwy folię i pieczemy na grilu około 3 - 5 minut - różowe mięso ryby powinno się zrobić białe.

Podajemy z plastrami cytryny, albo limonki i sałatą z cytrynowym winegretem.

Słodkie okazje z wysokimi rabatami

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!