Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Smaki Pomorza - rusza druga edycja plebiscytu

Anna Zawiślak
Przed nami niepowtarzalna okazja, aby przyjrzeć się lokalom, wyczynom znakomitych kucharzy oraz docenić niecodzienną obsługą kelnerską. Czekamy na waszych kandydatów do tytułów najlepszych w gastronomii.

Od piątku, 13 maja do wtorku, 24 maja przyjmujemy zgłoszenia do plebiscytu Smaki Pomorza.
Czekamy na zgłoszenia w kategoriach:

  • najpopularniejsza restauracja
  • najpopularniejszy bar/jadłodajnia
  • najpopularniejsza pizzeria/kebab,
  • najpopularniejsza piekarnia
  • najpopularniejsza kawiarnia/cukiernia

Czekamy także na zgłoszenia wyjątkowych kucharzy, których potrawy na długo zapadają Wam w pamięć oraz na zgłoszenia waszym zdaniem nietuzinkowych kelnerów. Którzy swoją wiedzą, kulturą uprzyjemniają Wam pobyt w restauracji.

Swoich kandydatów zgłaszajcie na [email protected] oraz pod numerem telefonu numer telefonu 94 347 35 47.

Zgłoszenia przyjmujemy z Koszalina, powiatu białogardzkiego, kołobrzeskiego, koszalińskiego, szczecineckiego, drawskiego oraz sławieńskiego.

Głosowanie
Głosowanie rozpoczynamy 20 maja i potrwa ono do 23 czerwca. W tym czasie będzie można oddać głosy na swoje ulubione lokale gastronomiczne poprzez SMS-y. Najpopularniejsze lokale mogą liczyć na atrakcyjne nagrody oraz na redakcyjną prezentację w naszych mediach.

Nasz plebiscyt ma na celu pokazanie tych najlepszych lokali, ale także na ukazanie popularności danych miejsc w swoim regionie. To także niepowtarzalna okazja, żeby wyrazić naszą sympatię i cichy doping dl a ciągle podnoszących swoją wiedzę i umiejętności kucharzy, a także kelnerów. Oba te zawody na przestrzeni ostatnich lat wiele się zmieniły. Aby w dzisiejszych czasach dużej konkurencji na rynku gastronomicznym, przyciągnąć klienta, trzeba nieustannie zaskakiwać swoich gości nowymi propozycjami. Po wielu kulinarnych programach telewizyjnych, zwracamy uwagę na wszystko co nas otacza. Istotny jest dla nas wystrój, klimat, czystość, dbałość o szczegóły. Zwracamy uwagę na nakrycie, ustawienie sali. Przede wszystkim patrzymy na produkty i sposób podania, smak, naturalne i ręcznie wyrabiane składniki. Doceniamy obsługę, doradztwo, wiedzę, kompetencje.

Czekamy na wasze zgłoszenia. Listy lokali, a także kandydatów na najpopularniejszych kucharzy i kelnerów ukażą się w piątkowych tygodnikach. Sprawdź listy i dopisz swoich kandydatów. Smaki Pomorza - czas start!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!