Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Policyjna akcja „Bezpieczna Wielkanoc”

Policyjna akcja „Bezpieczna Wielkanoc”

"Stalówka" trzy punkty wywalczyła w ostatnich minutach meczu z Sandecją [ZDJĘCIA]

"Stalówka" trzy punkty wywalczyła w ostatnich minutach meczu z Sandecją [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nadchodzi rewolucja w systemie iPhone'ów. Zobacz, co już wiemy o iOS 18

Nadchodzi rewolucja w systemie iPhone'ów. Zobacz, co już wiemy o iOS 18

Czeka nas rewolucja w mandatach

Czeka nas rewolucja w mandatach

Ciasto jajko sadzone. Spektakularnie wyglądające ciasto na Wielkanoc

Ciasto jajko sadzone. Spektakularnie wyglądające ciasto na Wielkanoc