Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Targi Gastro Hotel, czyli spotkajmy się w Kołobrzegu

Iwona Marciniak [email protected]
Targi rozpoczynają się w środę o godz. o godz. 10. Już pierwszego dnia będzie można zobaczyć m.in. pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach oraz zobaczyć w akcji kucharzy rywalizujących w konkursie Kulinarna Uczta GASTRO - HOTEL.
Targi rozpoczynają się w środę o godz. o godz. 10. Już pierwszego dnia będzie można zobaczyć m.in. pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach oraz zobaczyć w akcji kucharzy rywalizujących w konkursie Kulinarna Uczta GASTRO - HOTEL. Fot. Michał Świderski
W kołobrzeskiej Hali Milenium, w środę, kolejna edycja targów GASTRO - HOTEL. Przed nami trzy dni spotkań ze specjalistami branży gastronomicznej i hotelarskiej. Organizatorzy zapraszają na warsztaty, szkolenia, pokazy kulinarnych mistrzów i degustacje.

Program Targów Gastro-Hotel

Program Targów Gastro-Hotel

ŚRODA 3 marca 2010 1000 - 1700

1000 - rozpoczęcie targów
1000 - 1700 Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu
1000 - 1230 Podstawy Barmaństwa - szkolenie
1010 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Dania bankietowo - cateringowe z Oerlemans
1030 - spotkanie z prasą
1100 - konkurs Regionalne Sekrety Smaku
1130 - Współczesne technologie w hotelarstwie i gastronomii -szkolenie/pokaz Krzysztofa Gawlika eksperta kulinarnego RM Gastro
1215 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz
1345 - 1500 Profesjonalne przygotowanie pakietu konferencyjnego i obsługa konferencji - szkolenie
1400 - ogłoszenie wyników konkursu Regionalne Sekrety Smaku
1645 - ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
1700 - zakończenie targów

CZWARTEK 4 marca 2010 1000 - 1700

1000 - rozpoczęcie targów
1000 - 1400 - Wino w Gastronomii - szkolenie Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych
1000 - WIELKI FINAŁ konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Dania bankietowo - cateringowe z Oerlemans
1000- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu
1130 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz
1415 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz
1430 - 1600 - Sposoby obsługi gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych - warsztaty dla profesjonalistów
1645 - ogłoszenie wyników Wielkiego Finału konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
1700 - zakończenie targów

PIĄTEK 5 marca 2010 1000 - 1500

1000 - rozpoczęcie targów
1000 - 1130 - Sposoby obsługi gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych - warsztaty dla szkół
1000 - Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu
1015 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Dania bankietowo - cateringowe z Oerlemans w kat. szkoły
1100 - konkurs - Regionalne Sekrety Smaku w kat. szkoły
1115 - Współczesne technologie w hotelarstwie i gastronomii -szkolenie Krzysztofa Gawlika eksperta kulinarnego RM Gastro dla nauczycieli
1215 - 1300 Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz
1300 - ogłoszenie wyników konkursu Regionalne Sekrety Smaku w kat. szkoły
1445 - ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
1500 - zakończenie targów

GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miejscach Polski, słynących z wzmożonego ruchy turystycznego. Kołobrzeg otwiera listą odwiedzanych miast. Stąd targi przemieszczą się do Olsztyna, Torunia, Rzeszowa i Wrocławia.

Te wyjątkowe targi do swego rodzaju wędrujące kompendium wiedzy o nowinkach w prowadzeniu hotelarsko - gastronomicznego biznesu. - Szczególną wagę przykładamy do atrakcyjnego programu naszej imprezy - mówi organizatorka targów, Małgorzata Kryszak. - Poza różnego rodzaju konkursami kulinarnymi i pokazami, proponujemy naszym gościom udział w specjalnie dla nich przygotowanych szkoleniach i warsztatach.

Poprowadzą je m.in.: Teresa Kucharska, która wie wszystko o przygotowaniach i obsłudze konferencji, urządzaniu hoteli i najwyższej jakości obsłudze gości; Paweł Góźdź, sommelier z Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko - Gastronomicznych, Adam Serwatka, mistrz barmański, czy Marek Widomski, kucharz członek Klubu Szefa kuchni.
Targi rozpoczynają sie w środę o godz. o godz. 10. Już pierwszego dnia będzie można zobaczyć m.in. pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach oraz zobaczyć w akcji kucharzy rywalizujących w konkursie Kulinarna Uczta GASTRO - HOTEL.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Michał Pietrzak - Niedźwiedź włamał się po smalec w Dol. Strążyskiej

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera