Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Targi Gastro Hotel w hali Milenium już się zakończyły

(ima)
Sommelier Paweł Góżdż podczas piątkowego szkolenia.
Sommelier Paweł Góżdż podczas piątkowego szkolenia. Karol Skiba
Kurs zatytułowany "Wino w gastronomii" był jednym z ostatnich, mocnych akcentów zakończonych w piątek kołobrzeskich targów Gastro Hotel.

Zanim po godz. 15 w hali Milenium rozpoczęło się wielkie pakowanie ekspozycji wystawców, kursanci, podopieczni Pawła Góżdża, sommeliera z wrocławskiej Szkoły Sommelierów i Restauratorów, zamienili się w słuch. Chłonęli wiedzę o winnych szczepach, dobrych i niekoniecznie wartych polecenia rocznikach oraz o obowiązkowym wyposażeniu winnej piwniczki.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!