W kołobrzeskiej hali Milenium co roku kilkadziesiąt firm prezentuje najnowsze urządzenia gastronomiczne, wyposażenie hoteli, restauracji, kawiarni. Te targi słyną także z profesjonalnych szkoleń, m.in. na temat marketingu w gastronomi czy optymalizacji kosztów. W tym roku podczas targów będziemy mogli dowiedzieć się m.in. jak z sukcesem zarządzać hotelem oraz jak uniknać negatywnych opinii o hotelu. Swoje umiejętności na żywo zaprezentują też najlepsi kucharze. W tym roku zobaczymy m.in. pokaz kulinarny w wykonaniu Rafała Durka, szefa kuchni w hotelu Diune oraz Grzegorza Gniecha, wicemistrza świata i mistrza Polski w Carvingu. Będzie też pokaz polskich kucharzy z narodowej reprezentacji polskich kucharzy profesjonalnych.
- Zapraszamy do wystawienia się wszystkich, którzy mają do zaoferowania to, co przyda się w dużych hotelach, małych pensjonatach, ośrodkach wczasowych, szeroko pojętej gastronomi od restauracji, poprzez puby, kawiarnie aż po cukiernie i piekarnie - zachęcają organizatorzy Targów.
Wystawcy jeszcze mogą się zgłaszać. W tym celu należy kontaktować się z organizatorami pod nr telefonu tel. 785 -929-205, 695-249-555 lub wysyłając maila pod adres [email protected].
POLECAMY:
Studniówki 2018. Tak się bawią maturzyści [ZDJĘCIA]
Koniec zabawy w SS podczas zlotów w Bornem Sulinowie
Śmiertelny wypadek w Strzekęcinie [ZDJĘCIA, WIDEO]
Poważny wypadek przy ulicy Franciszkańskiej w Koszalinie. Ucierpiał pieszy
IX kąpiel morsów w Białym Borze [ZDJĘCIA, WIDEO]
W Kołobrzegu zatrzymano niebezpiecznego przestępcę
Zachęcamy również do korzystania z prenumeraty cyfrowej Głosu Koszalińskiego
Zobacz także: Kołobrzeg: Targi Gastro Hotel 2017
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?