MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

Zobacz również

Bądź eko ze szczecineckimi harcerzami. Zaproszenie na festyn

Bądź eko ze szczecineckimi harcerzami. Zaproszenie na festyn

Wielki pożar w gospodarstwie. Ponad stu strażaków w akcji

Wielki pożar w gospodarstwie. Ponad stu strażaków w akcji

Polecamy

Pogoda: burze i mokro tylko w poniedziałek. Od wtorku kolejne dwa dni upałów

Pogoda: burze i mokro tylko w poniedziałek. Od wtorku kolejne dwa dni upałów

Trwa odliczanie do finału Dni Koszalina. Sprawdzamy, co szykuje muzeum

Trwa odliczanie do finału Dni Koszalina. Sprawdzamy, co szykuje muzeum

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty