Jego właściciele łączą tradycyjne dania obiadowe z kuchennymi eksperymentami. Na co dzień w karcie spotkać można typowe obiadowe potrawy: tradycyjne zupy, drugie dania - w tym placek węgierski, w którym stali klienci mówią, że jest najlepszy i największy w mieście.
Prócz tego właściciele eksperymentują .
Głosuj na najpopularniejsze lokale gastronomiczne w regionie
Beata Kamola opowiada: - Chcemy zaskakiwać naszych gości nowymi smakami. Inspiracje czerpiemy w kuchni innych regionów i innych krajów. W każdy wtorek w karcie pojawia się ZupaDej, czyli zupa inna niż wszystkie, czwartek jest dniem eksperymentów pierogowych. - W zeszłym roku postanowiliśmy sobie, że nie będziemy się powtarzać z naszymi eksperymentalnymi farszami i - szczerze mówiąc - nie powtórzyliśmy się ani razu - mówi Pani Beata. - W środy natomiast przygotujemy schab. Zawsze inaczej, z innymi dodatkami. Stali goście chwalą te eksperymenty.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?