Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

W Beach Bistro także wykwintne smaki

Iwona Marciniak
Szefem kuchni w Beach bistro jest Teresa Brzozowska
Szefem kuchni w Beach bistro jest Teresa Brzozowska Michał Świderski
Tu, 50 m od plaży, poczujesz się jak w plażowo - żeglarskiej oazie, nie tylko urządzonej ze smakiem, ale i serwującej wyjątkowo smaczne jedzenie.

Collins Bistro to ogólnodostępna, otwarta dla wszystkich część kompleksu wypoczynkowego Collins Beach, który prowadzą w Sianożętach pochodzący ze stolicy Monika i Andrzej Makowscy. Stworzyli tu raj dla wielopokoleniowych rodzin z dziećmi.

Collins Bistro zaprasza od 9 do ostatniego gościa. O tym, co serwuje, opowiada pani Teresa Brzozowska: - Naszym partnerem jest firma Sokołów, razem się promujemy. Zapraszamy m.in. na cykliczne, wielkie grillowanie z czołowymi kucharzami Sokołowa. Mamy mięsa, ryby, zupy, dania dla dzieci. Polecamy potrawy tradycyjne, domowe i bardziej wyszukane. Podajemy ryby na różne sposoby, Mamy świeżego łososia, którego serwujemy z grilla, ze szparagami i sosem chrzanowym. To smaczne i zdrowe danie, rybę grillujemy w folii. Polecamy dorsza, flądrę, ale też np. krewetki królewskie. Mamy dania mięsne z schabowym włącznie i to podawanym na dwa sposoby, jest pyszny sznycel i wiele więcej. Polecamy też nasze sezonowe zupy. Teraz czas botwiny, będzie chłodnik. Dbamy o to, by duży wybór miały dzieci. Wkrótce zaproponujemy kartę fit i ofertę dla tych, którzy pozostają na diecie bezglutenowej. Mamy świetną, pizzę, a na śniadanie pieczywo prosto z pieca.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!