Jajka faszerowane w sosie tatarskim
Jajka faszerowane szynką i sosem tatarskim to przepis, którym podzielił się z nami Krzysztof Miśkiewicz z Kalisza Pomorskiego.
Pasta jajeczna
Jak wykonać pastę jajeczną? To proste! Wystarczy zastosować się do przepisu Magdaleny Gasztold ze Świdwina.
Ciasto z budyniu i kisielu
Czy na wielkanocnym stole może się znaleźć miejsce dla ciasta zrobionego na bazie budyniu i kisielu? Oczywiście to świetny pomysł na smaczny deser. Przepis...
Zupa krzepka
Przepis Krystyny Gnacińskiej z Koszalina. - Zupę te często robię po świętach ponieważ zawsze ze świąt zostają kawałki wędlin, kiełbas i mięsa i można je...
Warkocz wielkanocny
Żeby zrobić taki wielkanocny warkocz potrzebna jest mąka, jajka, mleko, drożdże, cukier oraz skórka cytrynowa. Przepis Krystyny Gregi z Charzyna.
Rogaliki wielkanocne
Przepis Marii Karwiny z Koszalina wielkanocne rogaliki.
Szybkie kokosanki
Nie masz pomysłu na smaczną wielkanocną przekąskę? Sięgnij po szybki przepis na kokosanki autorstwa Karola Kurdeja ze Słupska.
Wielkanocna babka na piwie
Wielkanocna babka to na świątecznym stole tradycja. Ale może warto ją nieco zmodyfikować i zrobić ją na... piwie? Przepis Wiesławy Kamińskiej z Nieżyna.
Wielkanocna kuchnia na gk24.pl. Gotuj z nami!
Monika Przybylska z Koszalina szukanie pomysłów na świąteczny stół zaczyna kilka tygodni przed Wielkanocą. Przegląda kolorowe gazety, kulinarne serwisy, zagląda...
Wielkanoc z gk24.pl. Internetowa świąteczna książka kucharska. Mamy kolejne przepisy!
Jeśli nie macie pomysłu na potrawy, które powinny się znaleźć na wielkanocnym stole to zapraszamy do odwiedzania naszego wielkanocnego serwisu. Pojawiają się w...
Wielkanoc z gk24.pl. Internetowa świąteczna książka kucharska
Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami i pewnie wielu z Was, Drodzy Czytelnicy, a raczej Drogie Czytelniczki, zastanawia się, co upichcić tym razem,...
Sałatka z różnych warzyw
Idealnym dodatkiem do wielkanocnych potraw może być sałatka ze świeżych warzyw. Przedstawiamy przepis na taką sałatkę z marchewki, pietrzuszki, pora, selera...
Schab nadziewany
Przepis Krzysztofa Kaczanowskiego.
Jajka w cielęcinie
Przedstawiamy kolejny przepis na jajka. Tym razem według Mirosławy Bomby ze Słupska. To jajka w cielęcinie.
Jajka pod chrzanową kołderką
Do tego rodzaju jajek - według przepisu Mirosławy Bomby ze Słupska - potrzebne będą jajka, szynka, majonez, śmietana oraz chrzan.
Kolorowe jajka wielkanocne
Jak wynika z przepisu Mirosławy Bomby ze Słupska do wykonania tych kolorowych jajek wielkanocnych potrzebne będą m.in. kukurydza, szynka, bulion warzywny, natka...
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano wczoraj w kategorii Elektryk
Dodano 2 tygodnie temu w kategorii Trener osobisty
Dodano 3 tygodnie temu w kategorii Kredyty i pożyczki
Dodano miesiąc temu w kategorii Studio tatuaży