Ceny? Najtańszy jest bukszpan, za który zapłacić trzeba 5 złotych, za kolorową palmę od 12 złotych.
Na straganach wypatrzyliśmy też duży wybór wędlin i kiełbas — niestety widać, że ceny idą w górę. Za kilogram podgardla wędzonego zapłacić trzeba 30 złotych, kilogram ogonówki kosztuje ponad 50 złotych. Nie tanieją jajka, bez których trudno sobie wyobrazić świąteczny stół. Za sztukę trzeba zapłacić złotówkę.
Zobaczcie, co można było znaleźć na stoiskach we wtorkowe przedpołudnie >>>
iPolitycznie - Czy słowa Stefańczuka o Wołyniu to przełom?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?