O jakości burgera przede wszystkim stanowi mięso, dodatki grają drugorzędną rolę. Dobrze o tym wie właściciel burgerowni Yuppiz. Zdradza nam, że burgery serwowane jego klientom to dobrej jakości wołowina, mielona na miejscu. W kotletach nie ma żadnych wypełniaczy, dodatków, tylko mięso.
W menu jest kilka rodzajów burgerów. Jednak na liście tych najczęściej wybieranych przez klientów jest burger z bekonem, serem. Spora popularnością cieszy się też wersja z karmelizowaną cebulą i serem pleśniowym Lazur. Jednym z pomysłów są burgery sezonowe. Teraz można zamówić wersję z grillowanymi szparagami, lada dzień pojawią się burgery z truskawkami z pieprzem.
Do burgera zamówić można porcję frytek - nie z torebki, ale siekanych na miejscu, podawanych z sosami, w tym rewelacyjnym sosem miodowo - musztardowym. Do tego w menu jest domowa lemoniada i napoje niszowych marek.
Lokal ma już grono wiernych klientów, którzy regularnie wpadają do Yuppiz, ale coraz częściej widać w lokalu nowe twarze. Co bardzo cieszy właściciela, który śmieje się, że burgerownia wcale się nie reklamuje, więc nowych klientów na pewno przekonują opinie dotychczasowych, zadowolonych klientów.
Czytaj e-wydanie »Lokalny portal przedsiębiorcówGłosuj na najpopularniejsze lokale gastronomiczne w regionie
Wybory samorządowe 2024 - II tura
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?