Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Za ile zjemy w Kołobrzegu - sprawdziliśmy, zajrzeliśmy w karty dań. Oto wyniki

Iwona Marciniak
Iwona Marciniak
Zajrzeliśmy do jadłospisów kołobrzeskich lokali
Zajrzeliśmy do jadłospisów kołobrzeskich lokali Radosław Brzostek
Tak zwane paragony grozy zalewają media społecznościowe. Ale czy naprawdę nie da się dobrze zjeść w Kołobrzegu za całkiem przystępne ceny? Naszym zdaniem da się. Co więcej, wystarczy wcześniej zerknąć na wystawione na zewnątrz karty dań czy reklamy, z wyraźnie wypisanymi cenami. Inna rzecz, że faktycznie, jak zauważamy, w tym roku jest nieco drożej, ale właściciele gastronomicznych biznesów powołują się na wzrost kosztów. Wzrost kosztów produktów, zatrudnienia itd. Nasz fotoreporter przeszedł się po kołobrzeskich barach, restauracjach i knajpkach tylko w dzielnicy uzdrowiskowej. Tam, gdzie ludzi najwięcej. Obiecujemy kolejną relację z sezonowych jadłodajni, gdzie zjemy "domowo". A teraz zobaczcie państwo sami. Na koniec nieco prywaty i nasz paragon z zupełnie innego miejsca, ale z rybą w roli głównej - ze smażalni ryb w miejscowości Człopa, niedaleko Wałcza: za dwa chłodniki, i dwie porcje smażonego lina z frytkami i surówką, plus napój, zapłaciliśmy 128 zł.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kolobrzeg.naszemiasto.pl Nasze Miasto