Unikatowy produkt koszalińskiej marki jest skierowany do kuchni hotelowych i firm cateringowych, piekarni i zakładów przetwórstwa spożywczego. Maszyna cechuje się innowacyjnym rozwiązaniem procesu zmywania zabrudzonych w trakcie produkcji pojemników, garnków i innych przyrządów kuchennych.
Czynnikiem czyszczącym są granulki wykonane z materiału biodegradowalnego, które wyrzucane pod dużym ciśnieniem z wodą usuwają zabrudzenia z największą skutecznością. Dzięki tej technologii pracownicy kuchni nie muszą szorować naczyń i namaczać ich w zlewie, a właściciel ma mniejsze rachunki za wodę, oraz o połowę skrócony czas pracy personelu, którego zawsze brakuje.
Granulki wykonane są z materiału składającego się z trzech głównych składników: soli wapiennej, oleju rzepakowego i kombinacji biodegradowalnych estrów. - Wprowadzamy kompaktowe urządzenia, które będzie można wykorzystać w każdej kuchni, dla obiektów które mają mniejszą przestrzeń, a chcących zmechanizować proces zmywania – wyjaśnia Rafał Smelkowski, Suma Service. - Zadowoleni ze współpracy klienci często zlecają nam prace już na etapie konceptu architektonicznego. Wykonujemy projekty dla inwestorów z całego kraju.
Wśród realizacji można wyróżnić: Hotele Hilton w Świnoujściu, Radisson w Kołobrzegu, Baltivia w Mielnie, Lambert w Ustroniu Morskim, Sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu, Centrum Zdrowia i Relaksu Verano w Kołobrzegu, Aparthotele Wave w Międzyzdrojach i Blue Marine w Mielnie, Perfect Consulting w Koszalinie, Willa Tatrzańska w Krynicy Zdrój i Afrykarium we Wrocławiu.
Firma czynnie promuje swoje działania na terenie kraju w postaci uczestnictwa w targach regionalnych i ogólnopolskich, oraz w czasie pokazów tzw. live wash we własnym studiu kulinarnym.
Więcej na: www.sumaservice.pl
Pensja minimalna 2024
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?