MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Co zrobić z wodą po kiszonych ogórkach? Nie wylewaj jej! To samo zdrowie. TOP 8 sposobów na wykorzystanie soku z kiszonki

Mięso marynowane w soku z kiszonej kapusty

Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto je marynować w soku z kiszonych ogórków albo kapusty. Świetnie do marynowania sprawdza się karkówka.

Zobacz również

Wystawa Agnieszki Mantaj w Żnińskim Domu Kultury

NOWE
Wystawa Agnieszki Mantaj w Żnińskim Domu Kultury

Zmarł były żużlowiec Wandy Kraków. Miał 33 lata

Zmarł były żużlowiec Wandy Kraków. Miał 33 lata

Polecamy

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

Kończy się budowa ścieżki rowerowej w Szczecinku. Asfalt wieńczy dzieło

Kończy się budowa ścieżki rowerowej w Szczecinku. Asfalt wieńczy dzieło