3 z 14
Poprzednie
Następne
MISTRZOWIE SMAKU Prezentujemy liderów plebiscytu w poszczególnych kategoriach [GALERIA]
Paweł Wójcik, Sowa Restauracja, Szczecin
Kategoria: Menedżer Gastronomii Roku
Pracę w gastronomi zaczął 15 lat temu. - Miała to być praca sezonowa, która przerodziła się w zainteresowanie i pasję. Zawód wybrał mnie sam - wyjaśnia. Pierwsze kroki stawiał jako kelner, później pracował jako barman, aż doszedł do szczebla zajęć kierowniczych i menadżera. - Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych. Czasami bywają ciężkie dni, ale z każdego takiego dnia wyciągam wnioski i uczę się nowych wyzwań. Cały czas rozwijam się zawodowo. Uczęszczam na liczne szkolenia. Planów daleko odbiegających w przyszłość nie mam. Zobaczymy co czas przyniesie - podkreśla.