MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Prognoza pogody na weekend: Upał, noc tropikalna i gwałtowane burze

Prognoza pogody na weekend: Upał, noc tropikalna i gwałtowane burze

Bez bramek w sparingu Bruk-Betu Termaliki Nieciecza na zgrupowaniu

Bez bramek w sparingu Bruk-Betu Termaliki Nieciecza na zgrupowaniu

Polecamy

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

CBA apeluje do tych, którzy wręczali łapówki w Zarządzie Dróg, by sami się zgłosili

CBA apeluje do tych, którzy wręczali łapówki w Zarządzie Dróg, by sami się zgłosili

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków