KOKTAIL POWITALNY
ZUPA;
- ŻUREK STAROPOLSKI DANIE
DANIE GŁÓWNE;
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE NA SOSIE KURKOWYM, ZIEMNIAKI PIECZONE, BUKIET WARZYW NA GORĄCO
DESER;
- SZARLOTKA NA SOSIE WANILIOWYM PODANA Z LODAMI
PRZEKĄSKI ZIMNE;
- ROLADA Z KARKÓWKI DZIANA KURCZAKIEM
- SCHAB PIECZYSTY FASZEROWANY
- ROLADA DROBIOWA
- PIECZONA PIERŚ Z INDYKA
- SZPARAGI W SZYNCE
- ŁOSOŚ WĘDZONY
- ROLADA ZE SZCZUPAKA
- ŚLEDZIK NA PIKANTYM SOSIE
SAŁATKI;
- Z GRILOWANYM KURCZAKIEM
- JARZYNOWA
DODATKI;
- SOS CZOSNKOWY
- SOS TATARSKI
- PIECZYWO MIESZANE
DANIA NA CIEPŁO;
- MIĘSA W DUECIE NA SOSIE Z KOPYTKAMI
- STROGONOF Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
- BARSZCZ CZERWONY
WYBÓR CIAST I OWOCE
NAPOJE; SOKI, NAPOJE GAZOWANE, KAWA, HERBATA
0,5 L WÓDKI NA PARĘ
SZAMPAN NA 4-OSOBY
KOSZT 520 zł. OD PARY
REZERWACJE; TEL. 602 245 991
Restauracja "REZERWAT" (CENTRUM KULTURY 105)
Koszalin, ul. Zwycięstwa 105
tel. 602 245 991
tel. 94 342 65 28
www.restauracjarezerwat.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?