Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszone jedzenie jako źródło probiotyków...
fot. archiwum

Takie są niesamowite skutki jedzenia kiszonek. Oto zalety i wady częstego jedzenia. Tak reaguje organizm na kiszone warzywa i owoce

Kiszone jedzenie jako źródło probiotyków

Zawarte w kiszonej żywności naturalne probiotyki oraz prebiotyki wpływają pozytywnie na metabolizm. Osoby będące na diecie odchudzającej powinny często jeść kiszonki. Wszystko dzięki bakteriom kwasu mlekowego, które również regulują mikroflorę przewodu pokarmowego.

Zobacz również

Co musiałoby się wydarzyć, aby piłkarze ŁKS utrzymali się w ekstraklasie?

Co musiałoby się wydarzyć, aby piłkarze ŁKS utrzymali się w ekstraklasie?

Karambol z udziałem sześciu aut w Krakowie. Występują duże utrudnienia w ruchu

Karambol z udziałem sześciu aut w Krakowie. Występują duże utrudnienia w ruchu

Polecamy

Młyny Stoisław Koszalin przegrały w półfinałowym meczu z MKS FunFloor Lublin

Młyny Stoisław Koszalin przegrały w półfinałowym meczu z MKS FunFloor Lublin

Probierz będzie mógł zabrać na Euro 2024 dwudziestu sześciu Biało-Czerwonych

Probierz będzie mógł zabrać na Euro 2024 dwudziestu sześciu Biało-Czerwonych

Protest kieleckiego klubu nic nie dał! ''Czujemy się pokrzywdzeni''

Protest kieleckiego klubu nic nie dał! ''Czujemy się pokrzywdzeni''