Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Warsztaty kulinarne dla najmłodszych pod okiem kucharzy wyszkolonych przez Magdę Gessler

Grzegorz Galant
15 grudnia uczniowie klasy 3c ze Szkoły Podstawowej nr 4 w Białogardzie wraz z wychowawcą Panią Beatą Sosnowską uczestniczyli w przedświątecznych warsztatach kulinarnych. Młodzi kucharze pod okiem profesjonalnych, wyszkolonych przez samą Magdę Gessler kucharzy z Restauracji "Bistro Jajo" odkrywali talenty wykorzystując smak, wyobraźnię i pasję tworzenia. Dzieci samodzielnie wyrabiały ciasto, lepiły pierogi z kapustą i podgrzybkami. Kroiły warzywa, by potem sporządzić tradycyjną sałatkę. Za najlepsze prace dzieci otrzymały zaproszenie na puchary lodowe. Ta niezwykła cenna otwartość na młode pokolenie, zaowocuje z pewnością przed Świętami w domach młodych kucharzy.Zobacz także: Koszalin: Jarmark jamneński
15 grudnia uczniowie klasy 3c ze Szkoły Podstawowej nr 4 w Białogardzie wraz z wychowawcą Panią Beatą Sosnowską uczestniczyli w przedświątecznych warsztatach kulinarnych. Młodzi kucharze pod okiem profesjonalnych, wyszkolonych przez samą Magdę Gessler kucharzy z Restauracji "Bistro Jajo" odkrywali talenty wykorzystując smak, wyobraźnię i pasję tworzenia. Dzieci samodzielnie wyrabiały ciasto, lepiły pierogi z kapustą i podgrzybkami. Kroiły warzywa, by potem sporządzić tradycyjną sałatkę. Za najlepsze prace dzieci otrzymały zaproszenie na puchary lodowe. Ta niezwykła cenna otwartość na młode pokolenie, zaowocuje z pewnością przed Świętami w domach młodych kucharzy.Zobacz także: Koszalin: Jarmark jamneński Grzegorz Galant
15 grudnia uczniowie klasy 3c ze Szkoły Podstawowej nr 4 w Białogardzie wraz z wychowawcą Panią Beatą Sosnowską uczestniczyli w przedświątecznych warsztatach kulinarnych. Młodzi kucharze pod okiem profesjonalnych, wyszkolonych przez samą Magdę Gessler kucharzy z Restauracji "Bistro Jajo" odkrywali talenty wykorzystując smak, wyobraźnię i pasję tworzenia. Dzieci samodzielnie wyrabiały ciasto, lepiły pierogi z kapustą i podgrzybkami. Kroiły warzywa, by potem sporządzić tradycyjną sałatkę. Za najlepsze prace dzieci otrzymały zaproszenie na puchary lodowe. Ta niezwykła cenna otwartość na młode pokolenie, zaowocuje z pewnością przed Świętami w domach młodych kucharzy.

Foto i Autor Głos Koszaliński

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!