Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasz dodatek W kuchni: Najważniejszy składnik to pasja

Joanna Boroń
Dla wielu naszych Czytelników jedzenie jest czymś więcej, niż tylko dostarczaniem energii - to pasja. Tak jest też w przypadku Kamila Budaszewskiego z Łeby, którego przepis na zieloną zupę znajdziecie w majowym numerze miesięcznika "W kuchni".
Dla wielu naszych Czytelników jedzenie jest czymś więcej, niż tylko dostarczaniem energii - to pasja. Tak jest też w przypadku Kamila Budaszewskiego z Łeby, którego przepis na zieloną zupę znajdziecie w majowym numerze miesięcznika "W kuchni".
Dla wielu naszych Czytelników jedzenie jest czymś więcej, niż tylko dostarczaniem energii - to pasja. Tak jest też w przypadku Kamila Budaszewskiego z Łeby, którego przepis na zieloną zupę znajdziecie w majowym numerze miesięcznika "W kuchni".

Kamil pisze: "Uwielbiam gotowanie i podróże, a największą radość sprawia mi łączenie obu tych pasji. W każdym miejscu gdzie przebywam, staram się próbować regionalnych potraw oraz czasem staram się odtworzyć przepisy w domu." Połączeniem tych dwóch pasji jest blog "Gotuję, bo lubię" prowadzony przez naszego Czytelnika. Dla nas Kamil przygotował aromatyczną zupę z cukini. Musicie jej spróbować! Przepis znajdziecie w sobotę w miesięczniku "W kuchni", który znajdziecie w "Głosie".

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!