Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę...
fot. Pxhere.com

Spleśniała śmietana, zjełczałe wędliny. Jak długo można przechowywać produkty w lodówce?

Mięso

Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę przechowujemy w lodówce od 3 do 5 dni. Befsztyki możemy trzymać w zamrażarce do roku, kotlety i udźce - ok. 6 miesięcy. Mięsne resztki z posiłków pownniśmy zużyć do 4 dni. Mięso przechowujemy na środkowej półce. Mięsne resztki z posiłku zużywamy do 3 dni.

Zobacz również

Dachowanie na autostradzie A6 pod Szczecinem. Zator w obu kierunkach

Dachowanie na autostradzie A6 pod Szczecinem. Zator w obu kierunkach

Jest nowy zastępca dyrektora w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych

Jest nowy zastępca dyrektora w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych

Polecamy

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Chcesz wybudować domek na działce ROD? Tych przepisów musisz przestrzegać

Chcesz wybudować domek na działce ROD? Tych przepisów musisz przestrzegać

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów