Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

W Kuchni. Flądra jak za dawnych lat

Joanna Boroń
W letnim numerze "W Kuchni", który trafi w Wasze ręce już w tę sobotę - zebraliśmy dla Was kilka pomysłów na rybę.
W letnim numerze "W Kuchni", który trafi w Wasze ręce już w tę sobotę - zebraliśmy dla Was kilka pomysłów na rybę.
W letnim numerze "W Kuchni", który trafi w Wasze ręce już w tę sobotę - zebraliśmy dla Was kilka pomysłów na rybę.

Może zdecydujecie się na elegancką rybę z potrójnie smażonymi frytkami według receptury Andrzeja Drusa, kucharza z Madrytu, który pochodzi ze Słupska? Albo postanowicie zaskoczyć gości niezwykłym dorszem marynowanym w cytrynie przygotowanym jak w kuchni restauracji hotelu Sheraton?

To nie koniec niezwykłych pomysłów. Specjalnie dla was namówiliśmy na rozmowę Eugeniusza Świderka z Kołobrzegu, który od 40 lat wędzi ryby. Nie zapomnieliśmy o deserze - przygotowaliśmy dla Was trzy proste propozycje, w których główną rolę gra... kawa. Do tego konkurs z nagrodami!

Koniecznie kupcie w sobotę Głos z nowym numerem W Kuchni.

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!