Może zdecydujecie się na elegancką rybę z potrójnie smażonymi frytkami według receptury Andrzeja Drusa, kucharza z Madrytu, który pochodzi ze Słupska? Albo postanowicie zaskoczyć gości niezwykłym dorszem marynowanym w cytrynie przygotowanym jak w kuchni restauracji hotelu Sheraton?
To nie koniec niezwykłych pomysłów. Specjalnie dla was namówiliśmy na rozmowę Eugeniusza Świderka z Kołobrzegu, który od 40 lat wędzi ryby. Nie zapomnieliśmy o deserze - przygotowaliśmy dla Was trzy proste propozycje, w których główną rolę gra... kawa. Do tego konkurs z nagrodami!
Koniecznie kupcie w sobotę Głos z nowym numerem W Kuchni.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?