Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

W Kołobrzegu rozpoczęły się targi Gastro Hotel

Iwona Marciniak
Prezydent Kołobrzegu Janusz Gromek zabrał się za przygotowywanie steków pod okiem Zbigniewa Stempnia
Prezydent Kołobrzegu Janusz Gromek zabrał się za przygotowywanie steków pod okiem Zbigniewa Stempnia Fot. Iwona marciniak
Kilkudziesięciu wystawców, prezentacje, warsztaty, szkolenia, kulinarne popisy i degustacje. To wszystko jeszcze do piątku w Hali Milenium

To targi adresowane głównie do hotelarzy i gastronomów, ale też wydarzenie, które ściąga wielbicieli zdrowej kuchni, najnowocześniejszych trendów w wystroju wnętrz itd. To impreza otwarta.

Wczoraj o godz. 10, podczas otwarcia targów, zaskakująco dużą wiedzą na temat przyrządzania steków popisał się prezydent Kołobrzegu, Janusz Gromek. Grillował wołowinę pod okiem Zbigniewa Stempnia, którego będzie można podziwiać w akcji także dziś. Gdy na głównej scenie trwają kolejne pokazy kulinarne, przy targowych stoiskach trwa wielkie oglądanie, próbowanie i w końcu zawieranie transakcji.

A po sąsiedzku szkolą się zainteresowani np. marketingiem w gastronomii, zarządzaniem wizerunkiem firmy, optymalizacją kosztów energii itd. Wśród wystawców są firmy, które do pełnego hoteli i pensjonatów Kołobrzegu przyjeżdżają od kilkunastu lat, jak producent tekstyliów (przede wszystkim ręczników i pościeli), firma Greno: - Takie targi to nie tylko okazja do znalezienia nowych klientów, ale i do poznania osób, z którymi handlujemy od dawna, ale nie mieliśmy przyjemności poznać się osobiście - powiedziała nam Anna Błotny.

Popularne na gk24:

Gk24.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!